• Zo'n professionele website, dat moet wel veel kosten..?

    Dat zal u meevallen en misschien zelfs verbazen. TandenOnline werkt met een efficiënte methode om uw website te maken. Dit zorgt ervoor dat wij met onze website prijzen flink onder de gemiddelde kosten van een website zitten die helemaal voor u op maat wordt gemaakt. Zo hoeft het wiel niet steeds opnieuw uitgevonden te worden en is iedere website toch uniek.

    Bent u benieuwd wat een website bij ons kost? Neemt u dan contact met ons op voor de prijs. Het is een vast pakket met een vaste budget prijs. U krijgt direct een offerte, dus u hoeft geen ingewikkeld vragenlijstje te doorlopen. Iedereen betaalt bij ons hetzelfde. Duidelijk, kordaat en efficiënt.

    Aanvragen website offerte

  • U krijgt meer dan u verwacht

    Iedere praktijk is uniek en heeft een eigen uitstraling. Bij de meeste webdesignbureau’s kan een website die speciaal voor u gemaakt wordt qua prijs behoorlijk uit de hand lopen. Wij vinden dat het beter, sneller en goedkoper kan, dus onderscheiden wij ons door u tegen een budget prijs een website aan te bieden die volledig bij u past. Bovendien voorzien van alle functies die u als tandarts of mondhygiënist nodig heeft.